keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kun kone saapui kotiin

Siinä se sitten oli. Pfaffin Creative Performance. Kökötti, mokoma, olohuoneen lattialla koko perheen ihmeteltävänä. Täytyy rehellisesti sanoa, että mielessäni oli vahva epäilys hankintani viisaudesta ja tulevaisuuden velkavankeuskin loi omia synkkiä pilviään taivaalle. Kuinkahan tässä käy?

Pahvilaatikoiden purkaminen sujui vanhalla kokemuksella ja ompelukone löysi nopeasti paikkansa työhuoneesta. Poljin ja johdot paikoilleen. Langoitus sujui ja onnistui helposti. Selkeä parannus vanhaan koneeseeni, joka sekin on uskollisesti palvellut ja palvelee muuten edelleen.


Kirjontalaitteen asentaminen olikin sitten ensimmäinen päänsärky. Sain laitteen toki kiinnitettyä, mutta en sitten millään päässyt jyvälle laitteen käynnistämisestä. Miten ihmeessä se toimii? Lopulta pyysin miehistä apua ja hetkessä selvisi, että punainen kanto-/kuljetustuki oli edelleen paikoillaan. Eihän laite voi toimia, jos se on lukittuna kuljetusta varten! Jälkeenpäin kuulin, että pakkauksessa oli toki ollut moniste, jossa asia on suurin kirjaimin kerrottu.


1 kommentti:

  1. Hei! Oli rauhoittava kuulla et muillakin on ollut sama ongelma- siis kuljetustuki paikalla! 1.helmikuuta saapui meidän taloon Husqvarna Designer Diamond de Luxe

    VastaaPoista